Obaveštavamo korisnike javnog transporta putnika u Kragujevcu da se na osnovu Rešenja Gradske uprave uvodi privremeni režim saobraćaja u ulici Save Kovačevića od 27.01. do 05.02.2024. godine.

Vozila na liniji 9 Ćiftina ćuprija – Cvetojevac (u smeru A) upućuju se iz ulice Nikole Pašića desno u Grada Sirena, pa levo u ulicu Lepenički bulevar, zatim levo u ulicu Miodraga Vlajića Šuke, zatim desno u Save Kovačevića i dalje registrovanom trasom. U smeru B vozila će koristiti izmenjenu trasu obrnutim redom.

Vozila na liniji 7 Palata pravde – Centar – Erdoglija – Palata pravde (u smeru A) upućuju se iz ulice  Miodraga Vlajića Šuke desno u ulicu Lepenički bulevar, zatim desno u ulicu  Grada Sirena, zatim levo u  Nikole Pašića i dalje registrovanom trasom. U smeru B vozila će koristiti izmenjenu trasu obrnutim redom.

Vozila na liniji 18 Bozman – Mala Vaga – Bozman  upućuju se iz ulice Nikole Pašića desno u ulicu Grada Sirena, zatim levo u Lepenički bulevar i levo u ulicu Miodraga Vlajića Šuke, zatim desno u ulicu Save Kovačevića i dalje registrovanom trasom.

Vozila na liniji 19 Denino brdo – Centar –  Denino brdo (u smeru A) upućuju se iz ulice Nikole Pašića desno u ulicu Grada Sirena, zatim levo u ulicu Lepenički bulevar, zatim levo u ulicu Miodraga Vlajića Šuke i dalje registrovanom trasom. U smeru B vozila će koristiti izmenjenu trasu obrnutim redom.

Vozila će na izmenjenoj trasi koristiti postojeća registrovana stajališta.