Kralja Petra I 22, 34000 Kragujevac
+38134337954

Obaveštenje za korisnike

Skupština društva Gradske agencije za saobraćaj DOO, usvojila je predlog cenovnika karata u javnom gradskom i prigradskom prevozu putnika na teritoriji grada Kragujevca i predala ga osnivaču – gradskom veću grada Kragujevca na usvajanje. Navedeni cenovnik treba da stupi na snagu 25. aprila 2019. godine.

Vesti

Autobuske linije

Kako bi ste skratili pretragu i na brži način saznali kada Vam nailazi prvi polazak na željenoj liniji, imate mogućnosti to da učinite baš ovde!

I korak: Ukoliko bi ste želeli da vidite i ostale polaske na vašoj liniji kliknite na željenu liniju.

II korak: Ako ne čekate autobus sa početnog stajališta i ne znate kada ga možete očekivati na svom stajališu, kliknite na željeni polazak i vidite kada će on biti kod vas.

III korak: Ako Vam se žuri i nije Vam bitno koju će te liniju koristiti, već ćete ući u prvi autobus koji naiđe, kliknite na vaše stajalište i izaćiće Vam očekivana vremena za sve linije i sve polaske koji prolaze pored vašeg stajališta.

Vesti

Početkom 2018. godine, pre nego što smo započeli proces modernizacije javnog gradskog prevoza, broj putnika koji koriste ovaj vid prevoza, iznosio je nešto manje od 33 hiljade na mesečnom nivou. Uvođenjem raznih novina u proteklih godinu dana, privukli smo značajan broj novih korisnika i ukupnu cifru putnika javnog prevoza popeli na skoro 45 hiljada. Naš cilj je da daljim unapređivanjem i poboljšanjem uslova javnog prevoza, broj putnika povećemo na 100 hiljada!

0
30% više polazaka
WI – FI (šifra: Surfuj2018)
Klima uređaji u svim vozilima
Video nadzor
Besplatne karte za osnovce i srednjoškolce
0
Uvođenje elektronskog sistema naplate
eKG Kartice
Naplata karata bankovnom karticom u busu
Dopuna karata onlajn na našem sajtu
Izgradnja 100 novih stajališta
0