У складу са пројектом Јавног приватног партнерства и склопљеним уговором, од 1. децембра градски и приградски превоз путника на територији града Крагујевца обављаће АСП „Стрела – Обреновац“, која је представила нове аутобусе.

Презентацији су присутвовали Никола Дашић, председник Привременог органа града Крагујевца, Предраг Стевовић, члан Привременог органа и Зорица Ђорић, в.д. начелница Градске управе за комуналне послове.

Грађани Крагујевца ће од 1. децембра добити новог превозника како за град тако и за приград, а рад ће започети са 35 нових аутобуса од укупно 72, истакао је Никола Дашић, председник Привременог органа града Крагујевца. Нови аутобуси испуњавају све могуће стандарде и договорене услове а то значи да имају инфо табле са информацијама где се налази возило, електронско чекирање, видео надзор као и комлетну покривеност Wi Fi уређајима у свим аутобусима. Све су то предности данашњице и времена у ком живимо, а с обзиром на то да су аутобуси нови, очекујем да ће искуство наших грађана у саобраћају бити много лепше и пријатније, рекао је Дашић. Он је додао да је превозник по уговору у обавези да у наредне две године допреми још 37 нових аутобуса.