JKP Šumadija Kragujevac obaveštava korisnike javnog transporta putnika u Kragujevcu da se na osnovu rešenja Gradske uprave uvodi privremeni režim saobraćaja u Atinskoj ulici u periodu od 07.05. do 16.06.2024. godine.

Vozila javnog transporta putnika saobraćaće izmenjenim trasama:

Linija 3 u smeru A se upućuje iz ulice Belodrimske, levo u Bukurešku, Vladimira Rolovića, desno u Grada Karare, levo u Atinsku i dalje registrovanom trasom.
Linija 5 u smeru A se upućuje iz ulice Atinske levo u Belodrimsku, desno u Bukurešku, Vladimira Rolovića, desno u Grada Karare, levo u Atinsku i dalje registrovanom trasom.
Linija 5 u smeru B se upućuje iz ulice Atinske, desno u Grada Karare, levo u Vladimira Rolovića, levo u Bukurešku, levo u Belodrimsku, desno u Atinsku i dalje registrovanom trasom.
Linija 19 u smeru A se upućuje iz ulice Belodrimske, levo u Bukurešku, Vladimira Rolovića, desno u Grada Karare, levo u Atinsku i dalje registrovanom trasom.
Linija 19 u smeru B se upućuje iz ulice Atinske, desno u Grada Karare, levo u Vladimira Rolovića, levo u Bukurešku, desno u Belodrimsku i dalje registrovanom trasom.
Linija 609 u smeru A se upućuje iz ulice Atinske, desno u Grada Karare, levo u Vladimira Rolovića, levo u Bukurešku, levo u Belodrimsku, desno u Atinsku i dalje registrovanom trasom .
Linija 609 u smeru B se upućuje iz ulice Atinske levo u Belodrimsku, desno u Bukurešku, Vladimira Rolovića, desno u Grada Karare, levo u Atinsku i dalje registrovanom trasom.

Na izmenjenoj trasi vozila će koristiti postojeća registrovana stajališta.