ЈКП Шумадија Крагујевац обавештава кориснике јавног транспорта путника у Крагујевцу да се на основу решења Градске управе уводи привремени режим саобраћаја у Атинској улици у периоду од 07.05. до 16.06.2024. године.

Возила јавног транспорта путника саобраћаће измењеним трасама:

Линија 3 у смеру А се упућује из улице Белодримске, лево у Букурешку, Владимира Роловића, десно у Града Караре, лево у Атинску и даље регистрованом трасом.
Линија 5 у смеру А се упућује из улице Атинске лево у Белодримску, десно у Букурешку, Владимира Роловића, десно у Града Караре, лево у Атинску и даље регистрованом трасом.
Линија 5 у смеру Б се упућује из улице Атинске, десно у Града Караре, лево у Владимира Роловића, лево у Букурешку, лево у Белодримску, десно у Атинску и даље регистрованом трасом.
Линија 19 у смеру А се упућује из улице Белодримске, лево у Букурешку, Владимира Роловића, десно у Града Караре, лево у Атинску и даље регистрованом трасом.
Линија 19 у смеру Б се упућује из улице Атинске, десно у Града Караре, лево у Владимира Роловића, лево у Букурешку, десно у Белодримску и даље регистрованом трасом.
Линија 609 у смеру А се упућује из улице Атинске, десно у Града Караре, лево у Владимира Роловића, лево у Букурешку, лево у Белодримску, десно у Атинску и даље регистрованом трасом .
Линија 609 у смеру Б се упућује из улице Атинске лево у Белодримску, десно у Букурешку, Владимира Роловића, десно у Града Караре, лево у Атинску и даље регистрованом трасом.

На измењеној траси возила ће користити постојећа регистрована стајалишта.