IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA U MZ BAGREMAR

Uvodi se privremeni režim saobraćaja u MZ Bagremar, u Ilindenskoj ulici zbog izvođenja radova na rehabilitaciji kolovoza u periodu od 25.08.2020. godine do 31.08.2020. godine.

U ovom periodu vozila javnog prevoza sa sledećim oznakama saobraćaće:

– Vozila sa oznakom broj 8 koja saobraćaju do Bagremara upućuju se iz ulice Bulevar kraljice Marije u ulicu Kraljevačkog bataljona, zatim u ulicu Kralja Milutina, Ljubiše Bogdanovića, Milana Obradovića do raskrsnice sa ulicom Steve Knićanina, a u povratku iz ulice Milana Obradovića u ulicu Ljubiše Bogdanovića, Kralja Milutina, Kraljevačkog bataljona, Bulevar kraljice Marije i dalje registrovanom trasom.

– Vozila sa oznakom broj 8 koja saobraćaju do Višnjaka upućuju se iz ulice Bulevar kraljice Marije u ulicu Kraljevačkog bataljona, zatim u ulicu Kralja Milutina, Ljubiše Bogdanovića, Milana Obradovića, Radovana Mićovića i dalje registrovanom trasom, a u povratku iz ulice Radovana Mićovića u ulicu Milana Obradovića, Ljubiše Bogdanovića, Kralja Milutina, Kraljevačkog bataljona, Bulevar kraljice Marije i dalje registrovanom trasom.

– Vozila sa oznakom 26 se upućuju iz ulice Bulevar kraljice Marije u ulicu Kraljevačkog bataljona, zatim u ulicu Kralja Milutina, Ljubiše Bogdanovića, Milana Obradovića, Radovana Mićovića i dalje registrovanom trasom, a u povratku iz ulice Radovana Mićovića u ulicu Milana Obradovića, Ljubiše Bogdanovića, Kralja Milutina, Kraljevačkog bataljona, Bulevar kraljice Marije i dalje registrovanom trasom.

– Vozila sa oznakom 11A se upućuju iz ulice Bulevar kraljice Marije u ulicu Kraljevačkog bataljona, zatim u ulicu Kralja Milutina, Ljubiše Bogdanovića, Milana Obradovića, Radovana Mićovića i dalje registrovanom trasom.

– Vozila sa oznakom 11B se upućuju iz ulice Radovana Mićovića u ulicu Milana Obradovića, Ljubiše Bogdanovića, Kralja Milutina, Kraljevačkog bataljona, Bulevar kraljice Marije i dalje registrovanom trasom.

Za vreme izmena režima saobraćaja vozila će na izmenjenim trasama koristiti postojeća registrovana stajališta.