Обавештавамо кориснике јавног транспорта путника у Крагујевцу да се на основу Решења Градске управе уводи привремени режим саобраћаја у улици Саве Ковачевића од 27.01. до 05.02.2024. године.

Возила на линији 9 Ћифтина ћуприја – Цветојевац (у смеру А) упућују се из улице Николе Пашића десно у Града Сирена, па лево у улицу Лепенички булевар, затим лево у улицу Миодрага Влајића Шуке, затим десно у Саве Ковачевића и даље регистрованом трасом. У смеру Б возила ће користити измењену трасу обрнутим редом.

Возила на линији 7 Палата правде – Центар – Ердоглија – Палата правде (у смеру А) упућују се из улице  Миодрага Влајића Шуке десно у улицу Лепенички булевар, затим десно у улицу  Града Сирена, затим лево у  Николе Пашића и даље регистрованом трасом. У смеру Б возила ће користити измењену трасу обрнутим редом.

Возила на линији 18 Бозман – Мала Вага – Бозман  упућују се из улице Николе Пашића десно у улицу Града Сирена, затим лево у Лепенички булевар и лево у улицу Миодрага Влајића Шуке, затим десно у улицу Саве Ковачевића и даље регистрованом трасом.

Возила на линији 19 Денино брдо – Центар –  Денино брдо (у смеру А) упућују се из улице Николе Пашића десно у улицу Града Сирена, затим лево у улицу Лепенички булевар, затим лево у улицу Миодрага Влајића Шуке и даље регистрованом трасом. У смеру Б возила ће користити измењену трасу обрнутим редом.

Возила ће на измењеној траси користити постојећа регистрована стајалишта.