На основу решења Градске Управе за комуналне послове уводи се привремени режим саобраћаја у Гружанској улици , дана 20.04.2022. и 21.04.2022. године у периоду од 08:00 – 18:00 часова. Возила јавног транспорта путника биће преусмерена на следећи наћин:

Возилo на линији са ознаком 4  биће усмерено из улице Димитрија Туцовића у улицу Булевар Краљица Марије, десно у улицу Спасеније Цане Бабовић испод надвожњака, затим у улицу Булевар Краљице Марије, Сретењског устава и даље регистрованом трасом.

Возилo на линији са ознаком 7А биће усмерено из улице Кнеза Михаила у  Мишарску улицу, Булевар Краљице Марије и даље регистрованом трасом

Возилo на линији са ознаком 7Б биће усмерено из улице Булевар Краљица Марије, десно у улицу Спасеније Цане Бабовић испод надвожњака, затим у улицу Булевар Краљице Марије, Сретењског устава и даље регистрованом трасом.

Возилo на линији са ознаком 19А биће усмерено из улице Булевар Краљице Марије, десно у улице Спасеније Цане Бабовић испод надвожњака, затим у улицу Булевар Краљице Марије, Сретењског устава и даље регистрованом трасом.

Возилo на линији са ознаком 19Б биће усмерено из улице Кнеза Михаила у  Мишарску улицу, Булевар Краљице Марије и даље регистрованом трасом.

Возилo на линији са ознаком 18 биће усмерено из улице Булевар Краљице Марије, десно у улицу Спасеније Цане Бабовић испод надвожњака, затим у улицу Булевар Краљице Марије, Сретењског устава и даље регистрованом трасом.

За време измене режима саобраћаја возила ће користити постојећа регистрована аутобуска стајалишта.